Invisible House in Mont-de-l’Enclus

Architect
Studio Okami Architects
Landscape Architect
Studio Okami Architects
Construction Management
Studio Okami Architects
Project Architect
Hans Vanassche
Bram Van Cauter
Structural Engineer
Avet Building and Engineering
Roof
Resitrix
Facade
Wienerberger
Fenestration, Glazing
Reynaers
Doors and Gates
Reynaers
Floor Coverings
mafi
Lighting
Zangra
Taps
vola
© Filip Dujardin
© Filip Dujardin
© Filip Dujardin
© Filip Dujardin
© Filip Dujardin
© Filip Dujardin
© Filip Dujardin
© Filip Dujardin

“Invisible House” is the name the architects gave this house for a retired couple. Their site on Mont de l’Enclus, a hill on the Walloon-Flemish language border, is in a region popular with hill walkers and cyclists in their leisure time. They also use the private forest path that provides access to the sloping site measuring almost 1800 m².