• Previous project
  • Next project
  • Back to overview
© Adolf Bereuter
© Adolf Bereuter
© Adolf Bereuter
© Adolf Bereuter
© Adolf Bereuter
© Adolf Bereuter
© Adolf Bereuter
© Adolf Bereuter
© Adolf Bereuter
Set on the edge of the woods, this house was built according to the wishes of the family that owns the land. It was also largely their own work. A central entrance space reminiscent of a threshing floor is flanked on each side by living and working realms. Room-height sliding doors allow it to be used either as an extension of the indoor areas or as an open space with an adjoining patio. The studio tract contains a sleeping gallery and a garage with an attic storey above. Black, exposed-concrete spatial cells for the bathroom, larder and staircase form an attractive contrast to the pale wooden surfaces. On the upper floor, an elongated terrace creates a link between the compact bedrooms and the wooded landscape.